08th okt2012

Nikon F75

by Geert

Bij ons in de buurt is een fotograaf gestopt. In de winkel stond nog een heleboel “oude rommel” welke ze in een paar dozen gegooid hadden en die ik op kon komen halen. In deze dozen heb ik toch nog een paar leuke dingetjes kunnen vinden. Zo ook deze Nikon F75 camera met objectieven. Het is een analoge camera met toch best wel wat snufjes. Zo zit er autofocus op, bracketing functie belichtingscorrectie, timer en het leukste van allemaal; dubbele belichtingen.
Ik heb er op dit moment een rolletje in zitten en ben aan het proberen met dubbele belichtingen. Je maakt dan twee foto’s op een negatief waardoor de foto’s over elkaar heen komen te liggen. De combinatie die ik nu probeer is portretten en landschappen.

v.l.n.r.:
Nikkor AF 35-80
Nikkor AF 28-100
Nikkor AF 28-70
Nikon F75 body

2 Responses to “Nikon F75”

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.