03rd dec2012

Boerderij Hartenvrouw

by Geert

Samen met de echte “Queen of Hearts” Simone en Tristan ben ik naar deze boerderij geweest. Van de buitenkant zag het er niet uit als iets speciaals, mede doordat het donker was. “Queen of Hearts” Simone wist de weg al, dus binnenkomen was een eitje. Na een uurtje in het donker gelopen te hebben en met zaklampjes bijgelicht te hebben begon het licht genoeg door te komen om foto’s te gaan maken. Ik besef nu pas hoe snel dit eigenlijk ging, want de eerste twee foto’s zijn slecht bruikbaar door een gebrek aan licht, maar daarna is het eigenlijk best goed te doen. Na een paar uur door de boerderij rondgewandeld te hebben hebben we alle drie onze foto’s bij elkaar en is het tijd om te gaan.

One Response to “Boerderij Hartenvrouw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.