22nd apr2013

Macro in het bos

by Geert

Omdat ik een paar uur over had ben ik naar het bos in Zeist gereden. Daar heb ik wat foto’s gemaakt van vogels, de omgeving en uiteindelijk ook nog een aantal van mieren. Gelukkig had ik mijn flitser en macro ringen bij want anders had ik de mieren er nooit zo groot op gekregen. Het weer zat mee, de zon scheen en niet teveel wind dus ik heb toch wel een tijdje op de grond gelegen. Zo kon ik de mieren goed op de foto zetten. Ik ben er wel achter gekomen dat ik echt een mini softbox moet hebben, want het licht is stukken harder dan wat ik graag zou willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.