01st jan2014

De beste wensen en een goed 2014

by Geert

Vandaag is de eerste dag van 2014. Een nieuw jaar begint en ik wens jullie allemaal veel goeds voor de toekomst.
In 2013 heb ik een leuke vriendin gevonden, is mijn nieuwe opleiding aan de fotovakschool begonnen, mijn werkgever ging failliet en ik heb mijn eerste expositie gehouden. 2013 was een jaar waarin niet alles ging zoals geplanned, maar wel een jaar waarin ik genoten heb. Ik heb samen met Simone een tijdje in Utrecht gewoond, we hebben feestjes bezocht en in het park gehangen. Ik ben naar Tomorrowland geweest, heb DJ Shadow en Boem Klatsj mogen aanschouwen op een mini festivalletje. We hebben geborreld, gedronken en gefeest. We hebben genoten.

Wat mijn plannen zijn voor dit jaar?
Ik hoop in 2014 een huis te vinden voor Simone en mij. Zodat we samen verder kunnen gaan in het opbouwen van onze toekomst samen. Ook hoop ik een nieuwe uitdaging te vinden wat betreft werk. Ik zit nu alweer even thuis door het faillissement van mijn oude werkgever en ik ben het al lang beu. Stilzitten is niets voor mij en ik hoop weer ergens aan de gang te kunnen. Om verder in mijn fotografie te gaan begin ik aan een 365 project. Ik probeer elke dag een foto te maken en upload deze dan op mijn flickr. Ik ben erg benieuwd hoe ik dit ga doen en volhouden maar heb er erg veel zin in.

Graag wens ik jullie allemaal nogmaals een fijn 2014. Dat er maar veel mooie en leuke dingen mogen gebeuren en we allemaal gelukkig en gezond de jaarwisseling naar 2015 mogen vieren.

Off

Comments are closed.