13th sep2017

Gebakken eitje op toast

by Geert

Een klassieker! Lekker voor het ontbijt of bij de lunch.

Ingredienten:

  • Brood (bruin of wit naar keuze)
  • Eieren
  • Bakboter
  • Peper, zout
  • Mayonaise of boter indien gewenst

Bereiden:

  1. Toast het brood in een droge pan en leg dit even aan de kant. Smeer er naar wens een beetje mayonaise of boter op.
  2. Doe wat bakboter in de pan en wacht tot dit gesmolten is.
  3. Breek een eitje. Je kunt de dooier heel later of kapot maken met een spatel. Doe er wat zout en peper bij.
  4. Wanneer het eitje klaar is uit de pan halen en op het brood leggen. Smakelijk!

Tip: Supercharge je eitje door kaas op het brood te doen en er wat veldsla bij te serveren.

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.