25th sep2017

Vakantie 2017 – dag 3

by Geert

Dag 3

Het plan was op tijd te vertrekken maar hier merken we dat we in vakantie modus staan. Alles gaat langzaam. Wanneer we er klaar voor zijn zoeken we het adres van de volgende camping op en gaan we op weg. We rijden slechts een keer verkeerd en komen vrij goed op planning aan bij boerderijcamping het pitteperk. Ze hebben koeien. Hier parkeren we bliksem op ons aangewezen plaatsje en we maken ons klaar voor vlissingen. Na een klein half uurtje fietsen zitten we op het verste terrasje een drankje te drinken en genieten van het uitzicht. Er komen hier echt grote boten voorbij die op weg zijn naar Antwerpen. Mooi om te kijken. Er staat ook een bamboeorgel. We fietsen de boulevard af en wandelen ook nog een stuk. We besluiten een bezoek te brengen aan de reptielen zoo Iguana. Het was erg rustig en behalve de beesten is het gebouw ook heel gaaf om te zien.

Na de reptielen lopen we nog even een rondje om onze fietsen dichterbij te gaan zetten. Het is inmiddels ook tijd om wat te eten en vandaag doen we dat buiten de deur. Onze keuze is gevallen op restaurant Soif. Hier komen nog wat mensen langs lopen dus we hebben wat te kijken en de kaart heeft voor ons allebei wat lekkers. Simone gaat voor de zalm en ik kies voor Zeeuwse mosselen. Na het eten zoeken we de weg naar huis. Google maps geeft een andere route aan dan die wij logisch vinden. Achteraf weten we waarom want er ligt een dijk in de weg. Daar sjouwen we onze fietsen overheen en we vervolgen onze eigen route. Na een klein stukje fietsen zijn we weer bij Bliksem. Daar bekijken we of we nog even naar de kermis in Middelburg gaan maar we bewaren dat voor morgen. Na douchen en wat dingen opzoeken voor de komende dagen gaan we lekker naar bed.

Voorgaande verslagen:

Vakantie 2017 – dag 1

Vakantie 2017 – dag 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.