18th apr2019

Gat in de bodem

by Geert

Om in geval van diefstal of schade bij de verzekering een redelijk bedrag terug te krijgen hebben we Bliksem laten taxeren. Tijdens de taxatie merkte de man op dat er geen opening was daar waar we de gasfles hebben staan om het gas af te voeren. Mocht het ooit eens gaan lekken. Daarom hebben we er maar snel wat mee gedaan en een gat gemaakt in de bodem. Dit hebben we zowel boven als onderin even met een gaasje dicht gemaakt zodat eventuele beesten er uit blijven.

Achteraf was heel dit gebeuren niet nodig geweest omdat er een grote zwarte pijp onder de koelkast naar beneden zit, maar die kenden we dus niet…. We hadden het kunnen zien maar zijn te enthousiast begonnen. Nu is het in ieder geval goed geregeld. Beter dubbel dan niet.

Het gaatje achterin de kast.

Closeup

Een stukje metaal. Voor de rest zat er alleen hout en een beetje isolatiemateriaal.

Het pijpje onder de auto. Netjes afgekit. Rechtsachter zie je de pijp waar de afvoer van de keuken uit komt en daar kan het gas eventueel ook de bus uit. Hoe we dat over het hoofd hebben kunnen zien….

Nog een plaatje. Het pijpje staat iets schuin naar voren. Risico op water is er en heel klein beetje maar ik denk dat dat wel mee zal vallen in de praktijk.

Het gaasje aan de onderkant. Aan de bovenkant zit hetzelfde gaas ook gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.