27th nov2011

Lost Alfa's

by Geert

Als laatste locatie hebben we vandaag een bezoek gebracht aan Lost Alfa’s. Na de auto geparkeerd te hebben een stukje gewandeld en toen we halverwege de oprit waren stond er een auto voor het gebouw.
We hebben direct rechtsomkeer gemaakt en hebben eens bedacht hoe we het gingen oplossen.
Door aan de achterkant door een soort van bos te lopen konden we ook bij het gebouw komen. Halverwege werden we flink opgeschrikt door schoten. Er blijkt nogal gejaagd te worden in het bos achter het gebouw. Gelukkig zonder schotwonden heel het stuk gelopen. Zo stil mogelijk omdat we toch wel bang waren voor ontdekking van de eigenaar van de auto. Omdat het een bos was ging dit nogal lastig, maar we hebben het rustig aan gedaan. Na misschien wel een kwartier kwamen we eindelijk bij de grote deur aan. We hebben hem zo voorzichtig mogelijk open gemaakt, daar deze niet in de scharnieren hangt en zo naar buiten kan vallen. Gelukkig wisten we dit. Van binnen uit de deur weer dicht, en dan maar gaan fotograferen. We hebben ons goed vermaakt.
Op het moment dat we klaar zijn, en de hele route weer hebben gehad zijn we terug gelopen naar de auto. We kwamen nog een groepje van vier urbexers tegen waar we nog een kort praatje mee hebben gemaakt. Ze waren op weg naar de auto’s, maar het begon al donker te worden dus ze zijn niet heel lang aan het praten geweest.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

2 Responses to “Lost Alfa's”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.