24th mei2012

Analoog – Rolletje 1

by Geert

Vandaag kreeg ik mijn eerste rolletje terug na ontwikkeling. Meteen een paar dingen geleerd: mijn lichtmeter klopt redelijk, over of onderbelicht is ook echt over of onderbelicht. Dit resulteert in een paar foto’s waar ik eigenlijk niet meer kan zien wat ik nou op de foto heb gezet, maar ze zijn wel ge-upload. Verder geeft hij bij sommige opnamen een witte streep aan de zijkant. Nou heb ik bij het terugdraaien van het rolletje iets te hard aan het palletje getrokken waardoor ik misschien wel eens het klepje open heb kunnen laten springen voor een klein stukje, dus ik hoop maar dat het daar aan ligt. Het is ook niet bij alle foto’s zo. Scherpstellen is me redelijk gelukt (denk ik) dus dat is prima.
Zijn er nog dingen die ik anders zou kunnen doen voor een leuker /  mooier /  creatiever resultaat, let me know!

Alle foto’s zijn alleen even ingescand en het logo eronder geplakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.