25th jul2012

vakantie Tenerife – dag een.

by Geert

Dag een-
De heenweg naar het vliegveld ging voorbeeldig. We hadden alles behoorlijk mee en hebben op schiphol een pilsje gepakt in de sports bar. Na een uur of twee zijn we naar de check in gegaan. Bart en ik waren de eerste twee die het vliegtuig in stapten. We zaten bij de nooduitgang dus lekker veel ruimte voor onze benen. Toen we in Tenerife geland waren moesten we wel lang wachten op onze koffers. We waren als eerste ingechecked en onze koffers zijn dus ook als een van de eerste in het vliegtuig geladen. Bij de loopband was het wachten geen straf, want aan de andere kant stonden twee mooie meiden. Een ervan had een bril op, een wel heel erg sexy model. Na een tijdje in de bus gezeten te hebben kwamen we bij het appartement aan. Anne, Stefan, Mayk en Bianca verwelkomen ons. Op het moment dat we naar onze kamer lopen komen we er achter dat de mooie meiden van de luchthaven onze buurvrouwen zijn. Ze heten Thuy en Pricilla en zijn toffe meiden.
We hebben onze spullen op de kamer gezet en zijn toen gaan uit eten. Cafe de Paris was onze bestemming. Ik heb goed gegeten, en het is een leuk restaurant. Na het eten zijn we naar de Heineken Bar geweest. Een kleine kroeg met kutmuziek en mooie schone toiletten. De eigenaars zijn behoorlijk extravagant en dat maakt het wel weer leuk. Een kroeg op vakantie waar ze de drankjes gewoon nog opschrijven en je achteraf betaald. Ook hadden ze Jupiler, want alleen Heineken is ook niets. Na een tijdje zijn we verder gegaan naar C.C. Veronicas 1 en 3. De echte engelse uitgaansgelegenheden zitten hier. We hebben de eerste de beste kroeg gepakt waar we een aanbod kregen. Voor 5 euro de man kregen we een halve liter drinken, een literfles shotjes en een familiebeker cocktail. We hebben onze ogen uitgekeken naar die engelsen. Op het begin van de avond stond er een meid aan een paal te dansen en ze kon het redelijk, maar naar gelang de avond vorderde werd het steeds minder. Ze hing op het gegeven moment aan die paal en zat op de grond met aan beide kanten van de paal een been. Het zag er niet uit.


Een paar foto’s van onze heenreis.

3 Responses to “vakantie Tenerife – dag een.”

  • Stefan van Dijk

    Leuk verhaal. Alleen komen da andere dagen ook nog?
    En hoe is het met de foto’s ik ben benieuwd…

    • Bedankt Stefan. De andere dagen komen ook nog. Heb echter niet heel veel tijd voor de foto’s omdat ik nogal veel moet werken.
      Je ziet vanzelf een facebook update voorbij komen, en houdt natuurlijk mijn site in de gaten.

Trackbacks & Pings

  • Geertvanhugten.nl » Vakantie overzicht says:

    […] – Dag één. -De Heenreis- – Dag twee. -Gekkenhuis- – Dag drie. -Loro Parque- – Dag vier. -El Teide- – Dag vijf. -El Ambiente- – Dag zes. -Afscheid- – Dag zeven. -Huurauto- – Dag acht. -Burn baby burn- – Dag negen. -Siam Park- – Dag tien. -Mascakloof- – Dag elf. -Lazy pool day- – Dag twaalf. -This is the end- Category : Vakantie 0 Comm […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.