25th jul2012

vakantie tenerife – dag vijf

by Geert

Dag vijf-
Vandaag hebben we uitgeslapen. De vakantie duurt wat langer dan vorig jaar dus de excursies hebben we wat meer verspreid. Ik heb uitgeslapen tot 11:30 uur en ben toen bij het zwembad gaan liggen. Mayk en Bianca lagen er ook en ik ben even hallo wezen zeggen tegen Pricilla en Thuy, die een stukje verderop lagen. Als middageten hebben ik eitjes voor de rest gebakken en ze zijn daarna naar het strand vertrokken. Ik hoeft al dat zand niet zo, dus ben bij de dames gaan liggen en ben in slaap gevallen. Ik ben iets of wat verbrand, maar het valt me reuze mee. Ik werd door Thuy wakker gemaakt omdat het zwembad ging sluiten. Heel de dag was alweer voorbij.
‘S avonds zijn we wezen uit eten bij El Ambiente. De kok zat op het terras en zo ook de bediening en bijbehorende hond. Heel apart maar wel een huiselijk gevoel. Je kwam echt bij die mensen binnen en kwam bij hen eten. Mooi klein restaurant en een echte aanrader. Als voorgerecht heb ik mosselen van de chef en als hoofdgerecht duivelse gamba’s. Yvon (de bediening) vroeg aan me of de gamba’s pittig mochten zijn. Ik kan wel wat hebben dus ze mochten pittig. Toen ik het hoofdgerecht aan het eten was kwam Andre (de kok) even vragen of het goed was qua pittigheid, en ook voor de rest of het lekker was. Bart vond de spareribs “verdomd lekker” en heeft zijn vingers er bijna bij opgegeten. echt een aanrader 2.0. Na het eten zijn we teruggegaan naar het hotel. We hebben daar met z’n allen Fase 10 gespeeld. Best een leuk spelletje nog.
Toen het spel afgelopen is zijn Bart, Herman, Bianca, Mayk, Stefan, Anne en ik gaan stappen bij Veronicas. Het was niet heel erg laat geworden. Om 4 uur lag ik toch wel weer in bed. Op de terugweg hebben Mayk en ik nog een 2 halen 1 betalen aanbieding gehad. Deze keer niet voor drank maar voor vrouwen. De biertjes waren er 5 euro, per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.