25th jul2012

vakantie tenerife – dag zes

by Geert

Dag zes-
Vandaag hebben we uitgeslapen tot een uur of 11. Ik was zo gaar als een frikadel en zelfs na het douchen nog wat sloom.
Ik voel mijn kuiten nu erg goed. Flink wat spierpijn van de beklimming van de vulkaan. Bianca, Mayk, Stefan en Anne hebben hun spullen op onze kamer gezet. Ze gaan vandaag naar huis en willen graag nog even douchen. We hebben liggen chillen bij het zwembad om dan vroeg te gaan eten. Wel met spoed want er moet een plane gecached worden. We gaven dit aan bij de bediening en dit zorgde ervoor dat tussen het moment van bestellen en betalen ongeveer 30 minuten zat. Bart Herman en ik deden rustig aan met iets kleins. Ik heb alleen een biertje gepakt. Snel genoeg was daar de bus en voordat we het wisten waren we nog maar met drie over. Erg apart.
Op onze kamer hebben Bart en Herman de route voor morgen vast uitgestippeld. Ik heb een beetje op het balkon zitten chillen met een pilsje. Hierna zijn we even weg geweest voor het eten. We hebben bij de chinees wat gepakt, en daarna zijn we een stukje gaan lopen. Toen we bij het strand een leuke cocktailbar tegen kwamen hebben we Thuy en Priscilla opgehaald om een cocktail te gaan drinken. Het was een best leuke bar, maar erg rustig. Ze zijn normaal alleen overdag open en we zaten er tegen sluitingstijd. De Mc Donalds was de volgende stop maar die viel een beetje tegen. Wel hebben we eigenlijk allemaal een snelle snack gepakt.
We hebben hierna een drankje gedaan op het balkon. Beetje gebuurt en was best gezellig. Ineens zegt Thuy: “ieeeeee” en Priscilla vliegt overeind. Een meter of 5 verderop zit een kakkerlak tegen de muur. We hebben hem gevangen met een glas en buiten gezet. Tegen Thuy en Priscilla hebben we gezegd dat het een mot was. Dit vonden ze ook goed en vonden ze niet zo erg als een kakkerlak. (Dames, als jullie dit lezen, sorry.)
Priscilla en Herman gingen op het gegeven moment slapen, en Bart, Thuy en ik hebben nog een drankje gepakt en zijn toen ook gaan slapen.
Midden in de nacht schrok ik wakker van iemand die aan het gillen was en tegen een deur aan bonkte. Stefan vertelde me al dat hun buren een paar dagen geleden flipten en ik denk dat het dezelfde waren. Erg bizar, en ergens ook wel een beetje eng. Het was zo hard. De dag erop heb ik aan Bart, Herman en Priscilla gevraagd of ze ook wakker waren geworden. Ze hebben er allemaal doorheen geslapen. Thuy en ik zijn de enige die wakker zijn geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.