25th jul2012

vakantie tenerife – dag acht

by Geert

Dag acht-
Vandaag hebben we de hele dag lam bij het zwembad gelegen. Thuy lag bij me en we hebben zo ongeveer de hele dag liggen slapen. Enige nadeel daarvan is dat je je niet meer in smeert, en geen rekening meer houd met het draaien van de zon. Ik ben dus een beetje rood geworden. Toen we even wakker waren zagen we nog een dolfijn voorbij komen. Een behoorlijk grote balon zweefde door de lucht. Bart zag alleen een vlek, want hij had geen lenzen of bril in en op.
‘S avonds zijn we gaan uit eten bij de argentijn. We hebben er goed gegeten, de portie was wat aan de kleine kant, maar service en timing waren erg goed.
Om maar verder te gaan zoals we de hele tijd al doen zijn we na het eten een biertje gaan pakken in het appartement. Toen we deze op hadden was het tijd voor een cocktail. De buurvrouwen waren wel in voor een drankje en zijn mee geweest. Het was gezellig en de cocktail ging er goed in. De dames gingen slapen, en Bart, Herman en ik zijn nog even naar een barretje in de straat van het appartement geweest.
We zijn er zo ongeveer elke dag voorbij gelopen maar nooit binnen. Er zat een kerel behoorlijk goed te zingen en we hebben een biertje gepakt. Toen we de halve liter binnen hadden zijn we naar bed gegaan.

Trackbacks & Pings

  • Geertvanhugten.nl » Vakantie overzicht says:

    […] – Dag vier. -El Teide- – Dag vijf. -El Ambiente- – Dag zes. -Afscheid- – Dag zeven. -Huurauto- – Dag acht. -Burn baby burn- – Dag negen. -Siam Park- – Dag tien. -Mascakloof- – Dag elf. -Lazy pool day- – Dag twaalf. -This is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.