25th jul2012

vakantie tenerife – dag negen

by Geert

Dag negen-
Siam Park is een behoorlijk groot waterpark met glijbanen en een vet golfslagbad. Vandaag zijn we op tijd opgestaan en zijn samen met de buurvrouwen naar het park gegaan. Toen we in de rij stonden voor de eerste glijbaan hoorde we iemand van een glijbaan af gaan met zo’n tarzangeluid. Echt heel erg grappig. We lagen meteen allemaal dubbel. Toen we een uur of wat gewacht hadden mochten we eindelijk van de glijbaan af. Een life guard vertelde ons dat we met onze armen en benen gekruisd en handen op de schouders naar beneden moesten gaan, en niet met ons hoofd of benen omhoog mochten komen. In een seconde of 6 vlieg je naar beneden, door een bak met een haai en andere vissen erin om vervolgens weer uit het zwembad te klimmen. Het ging echt heel erg hard. We hebben nog wat banen gedaan en er waren erbij die behoorlijk hard gaan. Wanneer je met van die banden gaat gaat het nog harder. We zijn ook van een relaxte “wild”waterbaan gegaan met een stukje sneller. Op het moment dat we in de rij drijven voor de loopband naar boven komt er een extreem knappe negerin voorbij. Ze had echt geweldige ogen, een mooi lijf en een smile waar je echt meteen verliefd op wordt. Wel was het een ultra amerikaans meisje, maar we hebben toch weer even kunnen genieten. Bart en ik zaten beiden met een open mond te kijken. In de rij dreef een stukje voor ons een man die totaal random omsloeg. En dan niet een keer, maar een keer of drie. Hij ging er steeds lelijker van kijken.
Toen we van de familieglijbaan af gingen waren er net voor ons een paar meiden. Toen ze op hun buik gingen liggen lagen er gewoon vijf paar mooie billen langs elkaar. Echt een geweldig uitzicht. We hebben ook nog glijbanen gehad in het pikkedonker, maar het hoogtepunt was toch wel het golfslagbad. We hebben best een tijdje in het zwembad gewacht totdat de golven begonnen. Toen de gong klonk hoorde je iedereen juichen. Dit was een behoorlijk vet moment. Op het moment dat je dan het apparaat een soort van doef geluid maakt komt er een golf van zo’n drie meter op je af. Priscilla stond naast me en riep: “oh my god!!”.
Toen de golf bij ons aan kwam hebben we een sprongetje gemaakt en we werden een paar meter verderop neergezet. Na een tijdje was het golven weer over. Een heleboel mensen gingen roepen en boe schreeuwen. Er is toen maar weer een paar keer een golf laten komen. De lifeguard zei later dat dit wel ooit vaker gebeurt, maar zo hard als vandaag was ook voor hem nieuw. Na het golfslagbad hebben we nog even gechilled, en zijn toen naar het appartement gegaan. Daar hebben we toastjes gemaakt van oud stokbrood. Lekker met een biertje erbij op het balkon, maar zonder zon. Deze kon niet echt schijnen door rook van de bosbrand. Na een paar biertjes zijn we uit eten geweest met Thuy en Priscilla. Het was voor mij redelijk goed, mijn tonijn was iets aan de droge kant, maar prima te eten. Thuy en Bart vonden het niet heel lekker en zijn iets eerder naar het appartement gegaan. Herman, Priscilla en ik hebben nog wat nagebuurt en ons drankje opgedronken. Toen we allemaal thuis waren hebben we nog een spelletje gekaart. Priscilla ging naar de wifi zone en Bart naar bed. Herman ging een rondje lopen en ik heb nog wat zitten buurten met Thuy. Daarna ben ik gaan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.