Een bezoek aan de Reuzenpijp

by Geert

Toen ik de tip kreeg dat je in Antwerpen in een deel van de recent afgewerkte pre-metro een wandeling kon maken hoefde ik er niet lang over na te denken. Dat wil ik wel zien.
Samen met Martijn en Simone rijden we naar Antwerpen, parkeren de auto en lopen nog even een stukje bovengronds door. Na de instructies te hebben gehad lopen we voor de laatste keer door de tunnel….

Autumn Luggage

by Geert

Samen met Didi en Simone heb ik een dag in het bos doorgebracht. In principe gingen we een beeld maken voor Simone, maar omdat ik er toch was heb ik ook nog wat dingen geschoten. Met flink wat accessoires zijn we het bos in gewandeld en toen we eenmaal een goed plekje hadden gevonden zijn we begonnen. Ik kwam er toen achter dat ik mijn statief vergeten was dus moest nog even op en neer naar huis rijden. Simone en Didi zijn vast begonnen met het opbouwen van het beeld. Toen ik terug kwam stond het meeste al klaar, we hoefden alleen nog maar op de ontspanknop van de camera te drukken. Na een dik uur schieten hadden we de foto voor Simone en een kwartiertje later had ik er ook twee. Ik had immers een uur na kunnen denken over wat me leuk leek om te maken.

Modellendag Fotovakschool

by Geert

Bij de module studiofotografie op de Fotovakschool in Boxtel hebben we een modellendag gehad. Het was de bedoeling dat we een model, make up artiest en natuurlijk onszelf als fotograaf zouden regelen. We hebben een concept bedacht en dat zo goed mogelijk uitgewerkt. Het was weer eens wat anders om met meerdere fotografen te werken. We hebben verschillende belichtingen en poses geprobeerd. Hieronder is een selectie van de leukste foto’s.

Portret Joyce

by Geert

Mezelf bezig houden met fotografie vind ik leuk. Daarom knip ik nogal eens wat foto’s. Joyce was zo goed om model te staan. Samen met haar vriend is ze een avond bij me langs gekomen en we hebben wat foto’s gemaakt. Deze keer ben ik gegaan voor een wat lichtere bewerking.

Portret Simone

by Geert

Een middag schieten, toffe dame voor de lens en dan nog een paar uur nabewerken. Onderstaande is het resultaat.
Oh ja, we kunnen nu ook perziksterren en een brazilian lime pie maken.

Portret Danny

by Geert

Om mijn flitser nog wat uit te proberen heb ik wat portretten geschoten van Danny. Helaas heb ik ook mijn swivel gemolt, dus die moet er een nieuwe aan komen.

Martijn's garage

by Geert

Martijn houd van sleutelen. Hij heeft een garagebox met daarin een paar auto’s en Gunther. Gunther is een brandweerbus. Martijn heeft een fiat verlaagd. Ik mocht hierbij foto’s maken en onderstaande serie is het resultaat.