Een bezoek aan de Reuzenpijp

by Geert

Toen ik de tip kreeg dat je in Antwerpen in een deel van de recent afgewerkte pre-metro een wandeling kon maken hoefde ik er niet lang over na te denken. Dat wil ik wel zien.
Samen met Martijn en Simone rijden we naar Antwerpen, parkeren de auto en lopen nog even een stukje bovengronds door. Na de instructies te hebben gehad lopen we voor de laatste keer door de tunnel….

Glow 2013

by Geert

Samen met Bart, Lennart en Simone heb ik een bezoek gebracht aan Glow 2013. Glow is een lichtfestival in Eindhoven waarbij diverse kunstenaars dingen maken die met licht te maken hebben. Sommige dingen heel interactief, andere bewegend en weer andere statisch. Ikzelf was niet helemaal lekker dus ongeveer halverwege de route zijn Simone en ik weer naar huis gegaan. Toch hebben we een paar leuke foto’s kunnen maken waarvan die van mij hieronder staan.

Oerlese Braderie

by Geert

Samen met Simone en Lennart heb ik de Oerlese braderie eens aangedaan. Het was goed weer, ik had goed gezelschap en er was een roofvogelshow en een demo met sprint race auto’s.
We hebben een aantal uren rond kunnen lopen, nog even op het gras zitten chillen met een ijsje erbij terwijl we luisterden naar de grappigste omroeper ooit.

Amsterdam oktober 2012

by Geert

Samen met Matthijs en Saska ben ik een dag naar Amsterdam geweest. Gewoon wat chillen, rondkijken en hier en daar een drankje doen was de planning van de dag. We zijn even hoi wezen zeggen bij Hannah en haar huisgenotes. Ze weet daar de weg dus we hebben een goede gids gehad. De hele dag heb ik mijn camera vastgehad en ik heb een aantal leuke shots gemaakt. Ik heb me goed vermaakt. Bedankt Matthijs, Saksa en Hannah.

Carnavalsoptocht 2012

by Geert

Een paar foto’s van de carnavalsoptocht 2012. De optocht was niet heel erg speciaal, dus heb ik maar wat mensen gefotografeerd. Hieronder een selectie van drie foto’s.