Maison Kirsch revisit

by Geert

Na een dag heerlijke heavy metal explores toch maar even gestopt bij dit maisonnetje. Martijn en ik zijn beiden niet zo’n fan van dit soort locaties, al heb ik er de vorige keer best lang rondgelopen. Na een kwartiertje stonden we alweer buiten. Toch nog een paar foto’s gemaakt, maar vooral van die erg gave wekker op de eerste verdieping.

 

Powerplant X

by Geert

Na een nacht in een hotel te hebben geslapen met een echt Frans ontbijtje hebben we deze locatie bezocht. Martijn en ik waren vrij snel binnen, het was lekker rustig op de weg waardoor we niet zo in de kijker liepen bij het binnenkomen. Dit scheelde nogal want de vorige keer dat we hier voor de deur stonden was het veel te druk. Binnen onze ogen uit gekeken en eigenlijk veel te weinig foto’s gemaakt. Dit word zeer binnenkort een revisit dus. We hebben meer rondgekeken dan foto’s gemaakt.

Central Thermique revisit

by Geert

Op eerste kerstdag zijn Martijn en ik naar Luxemburg geweest voor een aantal toffe locaties. Nadat we een andere powerplant gedaan hadden zijn we doorgereden naar dit gigantische ding. Omdat ik er al eens eerder ben geweest wist ik de weg vrij goed en konden we eigenlijk zo naar binnen lopen. Niet heel spannend, maar toch leuk om te doen. We waren op locatie snel op ons gemak. Het was zondag eerste kerstdag, dus veel beweging van omliggende bedrijven was er niet, en je moet wel een heel enthousiaste beveiliger zijn om op die dag een leegstaande energiecentrale in de gaten te gaan houden. We hebben goed rondgekeken, en eigenlijk alles wel gezien. We zijn zelfs helemaal tot het dak geweest. Op zich niet zo’n hele prestatie, behalve als je weet dat Martijn en ik niet zo goed zijn met hoogtes. Voor ons beiden was het in ieder geval een hele overwinning.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Kerst

by Geert

Speciaal voor iedereen die hier nog even komt kijken, een heel fijne kerst gewenst, bij voorbaat al een gelukkig oud op nieuw en ben voorzichtig met vuurwerk.!

Ik ga lekker een paar dagen schieten, en wel in Luxemburg en Frankrijk. Mijn camera is mijn wapen en ik hoop dat het een vruchtbaaar bezoek gaat worden.

Agnus Dei revisit

by Geert

Omdat we toch in de buurt waren dit klooster even aangedaan. We zijn er nog niet zo lang geleden nog geweest maar hadden vandaag nog een extra persoon bij. Om toch even te kunnen komen kijken zijn we hier even gestopt en hebben wat foto’s gemaakt in de kapel. Erg leuk om even tussendoor te doen.

Sanatorium Dolhain

by Geert

Dit gebouw staat alweer een tijdje leeg. Er zijn plannen voor renovatie, maar het geld is er niet.Van buiten is het een groot en indrukwekkend gebouw, maar van binnen is het niets aan. Het hele gebouw is kaal, leeg en saai. Gelukkig staat er een erg gave brandweerauto voor de deur geparkeerd, en daar hebben we dan ook de meeste foto’s van gemaakt.

St. Anna revisit

by Geert

St. Anna lag voor ons op de route vandaag, dus we zijn er even gestopt. Onze vorige ingang zat dicht, dus we hebben even een hoekje om gelopen en verder gezocht. Gelukkig stond er ergens nog een raampje open. We konden mooi naar binnen kruipen ook al stonden we wat in het zicht. Niemand heeft ons gezien… Toen we de kapel binnen kwamen lopen zagen we al wat meer mensen staan met camera’s en statieven.
Ik ben hier met name geweest om een lensje uit te proberen. Een oude 50mm analoge lens. Het resultaat viel niet tegen.

Beveiligd: Planning voor morgen…

by Geert

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Lang zal ik leven.!

by Geert

Lang zal ik leven,
Lang zal ik leven,
Lang zal ik leven in de gloriaaaaaa….

Vandaag ben ik 24 jaar op deze aardkloot. Ik ga mijn best doen er nog heel wat jaren aan vast te plakken 🙂