Skibaan Casablanca

by Geert

Een klassiekertje, en toch was ik er nog nooit geweest. Samen met Roel en Sander zijn we even langs deze skibaan gereden. Er was zoveel te zien dat ik vooral aan het rondstruinen ben geweest en bijna geen foto’s heb gemaakt. Het is echt zo bizar wat je daar allemaal ziet liggen. Door de grote chaos was het moeilijk voor me om foto’s te maken, maar ik heb er toch drie uit kunnen persen.

Naval Boats

by Geert

Deze boten zijn verlaten en eigenlijk alweer bewoond door een zwerver. (of ex-zwerver. Hij heeft nu soort van onderdak toch…) Een hele tijd geleden heb ik hier al eens voor gestaan samen met Martijn, maar toen hadden we het idee dat er weinig interessants te zien was en zijn we door gereden. Nu is er een soort van hype rond deze locatie en we besloten toch eens te gaan kijken. Roel, Sander en ik hebben toch best nog wel een tijdje op de boten rondgesjouwd. De zwerver bleef netjes in “zijn”  stukje zitten en we bleven daar ook maar gewoon weg. De rest van de boot hebben we goed kunnen bekijken. Het is lastig foto’s maken vond ik, maar desondanks heb ik er een setje uit kunnen halen.

Chateau Le Gramophone

by Geert

Samen met Roel en Sander heb ik deze locatie bezocht. Voor Sander was het een revisit dus we hadden een gids met betrekking tot binnenkomen. Bij de ingang was een tak neergehangen om makkelijk te kunnen zien of er iemand doorheen was gegaan. Met wat opletten hebben we deze mooi laten zitten en hebben rustig onze foto’s kunnen maken. Wat een verschil is het binnen met buiten zeg. Het gras wordt gemaaid en de bomen zijn netjes in bolvorm gesnoeid. Als je binnen komt is er wel degelijk een goede hoeveelheid decay te zien. Ik heb best wel genoten van deze locatie. Zonder problemen erin en eruit. Genieten.

Rusthuis DN

by Geert

Samen met Martijn en Simone heb ik een bezoek gebracht aan dit rusthuis. Binnen is er niet heel veel meer te zien behalve lege kamertjes en wat behang wat van de muur af valt. Toch hebben we er even kunnen kijken en dat was leuk. Ik heb er drie foto’s uit kunnen halen.

Off

De beste wensen en een goed 2014

by Geert

Vandaag is de eerste dag van 2014. Een nieuw jaar begint en ik wens jullie allemaal veel goeds voor de toekomst.
In 2013 heb ik een leuke vriendin gevonden, is mijn nieuwe opleiding aan de fotovakschool begonnen, mijn werkgever ging failliet en ik heb mijn eerste expositie gehouden. 2013 was een jaar waarin niet alles ging zoals geplanned, maar wel een jaar waarin ik genoten heb. Ik heb samen met Simone een tijdje in Utrecht gewoond, we hebben feestjes bezocht en in het park gehangen. Ik ben naar Tomorrowland geweest, heb DJ Shadow en Boem Klatsj mogen aanschouwen op een mini festivalletje. We hebben geborreld, gedronken en gefeest. We hebben genoten.

Wat mijn plannen zijn voor dit jaar?
Ik hoop in 2014 een huis te vinden voor Simone en mij. Zodat we samen verder kunnen gaan in het opbouwen van onze toekomst samen. Ook hoop ik een nieuwe uitdaging te vinden wat betreft werk. Ik zit nu alweer even thuis door het faillissement van mijn oude werkgever en ik ben het al lang beu. Stilzitten is niets voor mij en ik hoop weer ergens aan de gang te kunnen. Om verder in mijn fotografie te gaan begin ik aan een 365 project. Ik probeer elke dag een foto te maken en upload deze dan op mijn flickr. Ik ben erg benieuwd hoe ik dit ga doen en volhouden maar heb er erg veel zin in.

Graag wens ik jullie allemaal nogmaals een fijn 2014. Dat er maar veel mooie en leuke dingen mogen gebeuren en we allemaal gelukkig en gezond de jaarwisseling naar 2015 mogen vieren.

Off