Terre Rouge

by Geert

Een erg groot gebouw wat vroeger nog veel groter moet zijn geweest. Een grote geul op de begane grond volgelopen met water geeft mooie weerspiegelingen, maar voor de rest was er weinig te zien. Helaas de karretjes niet gezien welke bovenin het gebouw zouden moeten staan.

Cafe G.

by Geert

Leuk binnen komen en in eerste instantie erg voorzichtig gedaan. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee gelukkig. Het viel alleen een beetje tegen qua foto’s, maar je kunt niet altijd geluk hebben.

Chateau Kirsch

by Geert

Dit mooie chateautje staat er van de buitenkant maar duf bij, maar als je dan eenmaal binnen bent staat er nog heel erg veel binnen. We zijn natuurlijk weer eens door de moeilijke weg naar binnen gegaan. Na een rondje door het huisje kwamen we er achter dat een stukje verderop de deur gewoon open staat. Kan gebeuren, en een moeilijkere ingang geeft de locatie ook wel weer wat extra’s.

Traction Sud

by Geert

Tijdens onze trip naar Luxemburg hebben we deze locatie als eerste bezocht. Het was vroeg, de zon scheen nog niet zo heel erg lang en het gras was nog nat van het ochtenddauw. Hier hadden we eigenlijk rekening mee moeten houden, want na 3 meter door dat hoge gras waren van ons beide de broeken kletsnat. De locatie op zich was wel gaaf om een keer gezien te hebben. Het is echt bizar dat deze wagens hier maar staan weg te rotten. Mooi om een keer gezien te hebben.

Schotte NV

by Geert

Vandaag zijn Martijn en ik “even” op en neer gereden naar Schotte.
Ik las op Earthview dat deze locatie waarschijnlijk binnenkort plat ligt en dat zou toch zonde zijn. Het is een locatie welke ondertussen toch wel een urbex-klassieker is geworden. Vooraf hebben we ons een beetje ingelezen en we hadden beiden niet het idee dat het veel voor zou stellen op de trap na. Toch hebben we nog 2,5 uur rondgelopen en veel kunnen zien. De trap viel me een beetje tegen, maar daar heb ik toch nog een leuke plaat van kunnen schieten.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Motorrijbewijs speciale verrichtingen

by Geert

YES.!
Ik heb m binnen. Vandaag ben ik op examen geweest voor het eerste gedeelte van mijn motorrijbewijs. We hebben eerst even de meeste dingen nog geoefend en zijn toen doorgereden naar Eindhoven.
Aangekomen op het terrein zijn eerst de pionnen nog uitgelegd, niet dat ik het helemaal onthouden heb, maar dat was geen ramp gelukkig.
We waren met twee die examen moesten doen enik was de tweede. Ik dacht dat ik nog wel ff moest wachten, maar na tien minuten mocht ik al op de motor gaan zitten. Degene voor me was geslaagd.
Als eerste moest ik de motor in een parkeervak zetten, daarna de langzame slalom. Deze ging in twee keer goed en dat was best apart. Normaal ging ie altijd fout.
Hierna moest ik de noodstop doen, daarna de uitwijkoefening en stapvoets rijden. Klaar, geslaagd.
Nu snel mijn theorie halen en dan nog het tweede deel van het examen. Ik houdt jullie op de hoogte.!

Agnus Dei

by Geert

Dit leegstaande klooster staat op een plek waar je het niet verwacht.
Supermakkelijke entry, maar toch nog een aantal erg vette platen kunnen knippen.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Camp Hitfeld

by Geert

Nadat we ergens door een gat in het hek zijn kunnen glippen rustig rond kunnen lopen op dit terrein. We kwam en nog wel een aantal airsofters tegen, maar toen ze onze camera’s zagen gingen ze lekker door met wat ze aan het doen waren, en wij ook. Helaas is een van mijn foto’s mislukt omdat ik mijn instellingen niet nakeek, maar ik heb m nog een beetje kunnen redden.

Een grote lege locatie waar nog een paar leuke dingen te zien zijn.

[slickr-flicr tag=”Camp Hitfeld”]

Montzen Gare

by Geert

Dit verlaten treinstation word regelmatig gebruikt om modelshoots te doen. Toen we er waren keken een aantal meiden raar dat we foto’s aan het maken waren van de juist vervallen delen van het station. Een locatie welke je als urbexer eigenlijk gezien MOET hebben.