Lost Alfa's

by Geert

Als laatste locatie hebben we vandaag een bezoek gebracht aan Lost Alfa’s. Na de auto geparkeerd te hebben een stukje gewandeld en toen we halverwege de oprit waren stond er een auto voor het gebouw.
We hebben direct rechtsomkeer gemaakt en hebben eens bedacht hoe we het gingen oplossen.
Door aan de achterkant door een soort van bos te lopen konden we ook bij het gebouw komen. Halverwege werden we flink opgeschrikt door schoten. Er blijkt nogal gejaagd te worden in het bos achter het gebouw. Gelukkig zonder schotwonden heel het stuk gelopen. Zo stil mogelijk omdat we toch wel bang waren voor ontdekking van de eigenaar van de auto. Omdat het een bos was ging dit nogal lastig, maar we hebben het rustig aan gedaan. Na misschien wel een kwartier kwamen we eindelijk bij de grote deur aan. We hebben hem zo voorzichtig mogelijk open gemaakt, daar deze niet in de scharnieren hangt en zo naar buiten kan vallen. Gelukkig wisten we dit. Van binnen uit de deur weer dicht, en dan maar gaan fotograferen. We hebben ons goed vermaakt.
Op het moment dat we klaar zijn, en de hele route weer hebben gehad zijn we terug gelopen naar de auto. We kwamen nog een groepje van vier urbexers tegen waar we nog een kort praatje mee hebben gemaakt. Ze waren op weg naar de auto’s, maar het begon al donker te worden dus ze zijn niet heel lang aan het praten geweest.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Panzer

by Geert

Deze tanks staan ergens op een militair oefen terrein. Je kunt er met de hond gewoon wandelen enzo, dus spannend was het niet.
Wel mooi om een keer gezien te hebben. Helaas begon het te regenen en daardoor zijn een aantal foto’s mislukt. Teveel druppels op mijn lens verpesten alles.

Verlaten Dorp

by Geert

Ergens in Duitsland is een heel dorp verlaten. Door de bruinkoolmijnen worden deze dorpen opgeslokt. Alle huizen en stukken grond worden opgekocht of onteigend en zo’n dorp verdwijnt dan gewoon. Helaas was dat nu ook het geval.
De weg stopte ineens. In the middle of no where stonden we. We zagen op de TomTom dat het nog 950 meter was tot de bestemming. We keken echter alleen maar uit op een aantal hopen zand.
Toch maar even gaan kijken was het besluit. Gelukkig deden we rustig aan want na ongeveer 100 meter stonden we aan de rand van een bruinkoolmijn. Het gat was echt gigantisch. Behalve dat het eerst 30 meter ofzo bijna recht naar beneden ging konden we alleen maar zand zien, de grote graafmachines waren nog groter dan verwacht en het meest bizarre was misschien wel dat hier recent nog een compleet dorp stond.
Op de foto’s kun je het niet zo goed zien, maar ik heb geprobeerd het gigantische van deze mijn een beetje weer te geven.

Militair steunpunt Dalhaim

by Geert

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Beveiligd: Zondag 27-11-2011

by Geert

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Motorrijbewijs

by Geert

Vandaag is het dan zover. Ik moet op voor mijn motorrijbewijs. Na een tijdje zo rons te hebben gereden hebben we een drankje gedaan afwachtend op het examen. Ik was helemaal niet zo zenuwachtig maar op de motor reed ik mezelf een beetje voorbij. Soms wat te snel langs een weg van rechts en wat laat met mijn richting aangeven. Misschien had ik toch wat last van zenuwen.
Uiteindelijk reden we terug op het parkeerterrein en ik was er bang voor. Mede omdat ik geen stop-and-go had hoeven doen.
Toen we binnen kwamen en aan tafel gingen zitten wist ik zelf eigenlijk dat ik gezakt was. De examinator gaf me een hand en zei: je hebt het gehaald, proficiat.

Er waren een paar puntjes die hij me nog tipte om aan te werken, maar het belangrijkste is: ik heb het pasje binnen.!(ofja, als de gemeente het voor me gemaakt heeft)

Villa S.

by Geert

Deze locatie was een leuke verrassing. Sommige mensen vinden hem niets aan omdat het zo’n grote zooi is, maar ik vond de trap en een aantal details zeker wel de moeite waard. Er liggen echt nog zoveel dingen in deze villa. En het is allemaal nog in redelijke staat. Flink kapot allemaal, maar gezien de hoeveelheid kapotte ruiten, de wind die van links naar rechts door het gebouw heen waait en de eenvoud van binnenkomst viel me dat nogal mee.
Ik heb me goed vermaakt.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur