Powerplant IM

by Geert

Samen met Martijn ben ik naar deze locatie gereden. (ofja, Martijn, en ik zat te slapen..) Eenmaal daar aangekomen allebei al wat gespannen, omdat we de beveiliging al eerder tegen gekomen zijn. Gelukkig konden we de weg redelijk makkelijk vinden. Het busje van de beveiliging hebben we misschien wel 10 keer langs horen rijden, en elke keer was het spannend. Zouden ze stoppen.?
Op het gegeven moment horen we iemand hoesten en lopen. Martijn en ik meteen in de freeze stand, totaal geen beweging en alleen ademhalen, zolang het maar geen geluid maakt. Martijn stond in het midden van een grote ruimte, knal in het zicht en moest zich wel gaan verplaatsen. Toen hij iemand zag schrok hij in eerste instantie heel erg, maar toen er een statief zichtbaar was kwamen we beiden tot rust. Andere urbexers ook aanwezig. 2 franstalige mannen waren ook in de centrale foto’s aan het maken. We hebben even een babbeltje proberen te maken, maar wanneer wij geen Frans spreken, en zij geen Engels dan ben je al vrij snel uitgebuurt. Gelukkig nog een hele tijd foto’s kunnen maken en zonder problemen weer de weg naar de auto kunnen vinden.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Atelier Decor

by Geert

Samen met Frans, Tom en Martijn deze locatie even aangedaan. Leuk om gezien te hebben. Het huisje is zo leuk, ik zou er graag in wonen..

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Tas

by Geert

Vandaag heb ik hem dan EINDELIJK gekregen. Een tijdje is ie uitverkocht geweest, maar ik heb hem dan nu ontvangen. Een echte camera tas.
De handvatten zijn van die straps die je normaal aan je camera hebt zitten, degelijk vastgemaakt aan de tas zelf. Een origineel Canon accessoire.  Helaas heb ik dat van tevoren niet gezien, want ik schiet met Nikon, maar het mag de pret niet drukken. Een erg leuke en degelijke tas, voor een mooi prijsje.

Wil je zelf ook zo’n tas.? Je kunt hem hier bestellen.

Ecole Labyrinthe

by Geert

Zo vroeg heb ik nog nooit bij de McDonalds geweest.
Om kwart voor 8 ’s ochtends hadden Martijn en ik afgesproken met Tom en Frans. We hadden een aantal locaties op de planning staan, waarvan deze de eerste was. Erheen gereden en makkelijk naar binnen gekomen. De voordeur stond gewoon open. Dat is toch een uitnodiging voor ons. Binnen aangekomen snel genoeg begonnen met foto’s maken. Als verrassing kwamen we Andre en zijn vrouw ook nog even tegen. Leuk om hem even te hebben gesproken zo op locatie. Ik vond het een erg mooie locatie, waar toch nog best wel veel te zien was. Voor de lol heb ik een panorama gemaakt. Je kunt deze [hier] zien. (opent in nieuw venster)

Land van Ooit

by Geert

Zondag is een dag om leuke dingen te doen, daarom zijn Martijn en ik maar eens een dagje naar een pretpark geweest. Klein detail: In november 2007 is voor de tweede keer failissement aangevraagd. Hierna is het park nooit meer geopend. Veel van de inboedel is weg, maar er zijn een paar delen waar nog wat van het park te zien is.

Speakers ombouwen

by Geert

De Volvo is standaard niet voorzien van een audio installatie. Omdat ik graag een muziekje mag luisteren tijdens het rijden wil ik een radio en speakers inbouwen in de auto. Ik wil het geheel niet in het zicht hebben zitten omdat ik dit zonde vind voor de auto. De autoradio komt in het handschoenenkastje en de voorste speakers komen onderaan tegen de wielkasten. Omdat ik ook niet wil dat de voorspeakers modern ogen heb ik een setje oude speakers gekocht. Deze heb ik omgebouwd zodat ik wel goede speakers heb, maar met een oude look. Hieronder een fotoverslag.


De oude speaker zoals ik hem kocht.


Ik heb met een schroevendraaier de behuizing uit elkaar gehaald.


Nog een paar schroeven verwijderd om de speaker uit de behuizing te halen.


De nieuwe speakers naast de behuizing.


Helaas past de speaker niet op de bevestigingen van de oude speaker. Hier moet dus een oplossing voor komen.


De bevestiging van de speakers is niet eens meer te zien.


Bouten en moeren zijn de oplossing.


Met sterke lijm heb ik de bouten in de behuizing vast gelijmd. Zo kan ik de speakers toch mooi vastmaken.


De behuizing weer in elkaar gezet. Ziet eruit alsof het altijd zo gezeten heeft.

Soms doen de foto’s het niet helemaal goed. Je kunt ze dan op flickr bekijken door [hier] te klikken.