Regenhoes

by Geert

Eindelijk is hij binnen. Een week of wat geleden heb ik een regenhoes besteld voor over mijn camera. Ik kan zo in de stromende regen gewoon door knippen zonder mijn camera helemaal te verzuipen.

Ik zal mijn ervaringen ermee hier beschrijven.

La Crachoir Piscine – Den Ouden Dok revisit

by Geert

Na een aantal locaties gehad te hebben die er of niet meer waren, of niet meer toegankelijk zijn, of op dat moment door te weinig informatie niet toegankelijk waren, hebben we deze locatie nogmaals aangedaan. Toen we de auto geparkeerd hadden en de camera’s gepakt kwam er een fransman naar ons toe gelopen. We weten dit omdat hij met een accent sprak en ping-pong noemde hij pang-pang. Hij was al een keer rond het gebouw gelopen en er was nergens een ingang te bekennen zie hij. Nou zijn we zelf ook nog eens rondgelopen en eigenlijk de eerste de beste mogelijkheid was bingo. Makkelijk naar binnen, makkelijk naar buiten en dat met de foto’s op de kaartjes. Eigenlijk gingen we alleen voor de groene gang die we de vorige keer gemist hadden, en dit hebben we nu kunnen zien. De hele zaal met het zwembad zijn we niet eens binnen geweest.

Doel revisit

by Geert

Vandaag een dagje met Gunther en Martijn weg geweest. Gunther is de bus, Martijn de chauffeur. Het was eigenlijk een soort van flinke testrit, en het ging goed. De snelheid lag wat lager dan normaliter, maar dan kan je goed rondkijken. Aangekomen in Doel een beetje rondgelopen, wat plaatjes geschoten en wat gebuurt. Op het gegeven moment kwam er zelfs nog even politie langs om een paar vernielzuchtige nep-urbexers op te pakken. Opgeruimd staat netjes.

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Nieuwe Rugzak

by Geert

Ja hoor, eindelijk heb ik het dan gedaan. Een nieuwe rugzak gekocht om mijn fotospulletjes in te doen. Nu had ik een aantal kleine tasjes in een grote rugzak. Als ik dan eens het onderste moet hebben dan moet ik eerst het hele ding leegladen. Dit euvel heb ik nu niet meer omdat de tas makkelijk open kan en ik direct bij al mijn spulletjes kan.
Wat helemaal ideaal is is dat er een quick draw opening in de tas zit. Zo kan ik altijd snel bij mijn camera.

Gelukkig nieuwjaar.!

by Geert

We staan op de deurmat van 2012. Graag wil ik van dit moment gebruik maken jullie allemaal de beste wensen te wensen. Dat 2012 een jaar mag worden vol met liefde, hoop en trots.

2011 was een druk en bewogen jaar voor me. Ik ga de positiviteit doorzetten naar 2012 en daar nog een beter jaar van maken.

Vol met liefde, hoop en trots,
Geert.!