Portret Simone

by Geert

Een middag schieten, toffe dame voor de lens en dan nog een paar uur nabewerken. Onderstaande is het resultaat.
Oh ja, we kunnen nu ook perziksterren en een brazilian lime pie maken.

Huize Vanneste

by Geert

Bizar! Dit huis staat nog best wel vol met spullen, is erg vervallen, heeft lekken, stinkt en de buren in het huis eraan vast wonen er nog gewoon.
Samen met een aantal mensen heb ik deze locatie bezocht. De volgende keer moet ik meer mijn tijd nemen den ik, maar ik heb er toch een paar leuke platen geschoten vind ik zelf.

Papierfabriek

by Geert

Ons bezoekje aan deze locatie was eigenlijk te kort. We hebben een stuk moeten klimmen om fatsoenlijk op de locatie aan te komen, maar dat was het waard. In eerste instantie was het voor ons allemaal een beetje een saaie locatie, maar toen we wat beter en verder keken kwamen we steeds leukere dingen tegen. Zo stond er een superoude machine van AEG. Ik vond dit apparaat wel iets weg hebben van de machine “Lazarus” uit de film “Casper”. Ook hebben we wat extreme decay op de foto gezet. Het mooiste aan de locatie vond ik het onaangeroerde. De locatie is erg vervallen, maar niet compleet getrashed en er is relatief weinig gestaged.

Koekjesfabriek

by Geert

Samen met Roel en Martijn zijn we een zondag naar de Cookie Factory geweest. Deze locatie staat ook bekend onder de naam Factory XXL. Deze naam is verdiend. Het is echt een gigantisch pand. Binnenkomen is een eitje. Roel had via via al te horen gekregen hoe je naar binnen kunt en dit klopte helemaal. Eenmaal binnen kwamen we snel genoeg uit bij de ruimte met hele grote mengkommen en een koekjesbakmachine. Extra tof is dat deze machine gebouwd is door een hollands bedrijf. Ik heb een heleboel foto’s gemaakt en kan er vast nog veel meer maken. Dit is echter voor een andere keer, want we wilden ook nog graag even naar een andere locatie toe. Wat ik erg gaaf vond was de oude weegschaal in het gebouw. Deze kon op verschillende schalen ingesteld worden om een preciezer resultaat te krijgen. En koekiemonster, die hebben we ook nog gevonden.

Snow? Not where i am going.

by Geert

Een paar dagen chillen, flink wat rond kijken en heel veel foto’s maken. Dat is wat ik ga doen. Geen tot weinig internet en even helemaal ertussenuit.
Tot over een paar dagen.

20121205-225927.jpg

Boerderij Hartenvrouw

by Geert

Samen met de echte “Queen of Hearts” Simone en Tristan ben ik naar deze boerderij geweest. Van de buitenkant zag het er niet uit als iets speciaals, mede doordat het donker was. “Queen of Hearts” Simone wist de weg al, dus binnenkomen was een eitje. Na een uurtje in het donker gelopen te hebben en met zaklampjes bijgelicht te hebben begon het licht genoeg door te komen om foto’s te gaan maken. Ik besef nu pas hoe snel dit eigenlijk ging, want de eerste twee foto’s zijn slecht bruikbaar door een gebrek aan licht, maar daarna is het eigenlijk best goed te doen. Na een paar uur door de boerderij rondgewandeld te hebben hebben we alle drie onze foto’s bij elkaar en is het tijd om te gaan.