10th dec2012

Koekjesfabriek

by Geert

Samen met Roel en Martijn zijn we een zondag naar de Cookie Factory geweest. Deze locatie staat ook bekend onder de naam Factory XXL. Deze naam is verdiend. Het is echt een gigantisch pand. Binnenkomen is een eitje. Roel had via via al te horen gekregen hoe je naar binnen kunt en dit klopte helemaal. Eenmaal binnen kwamen we snel genoeg uit bij de ruimte met hele grote mengkommen en een koekjesbakmachine. Extra tof is dat deze machine gebouwd is door een hollands bedrijf. Ik heb een heleboel foto’s gemaakt en kan er vast nog veel meer maken. Dit is echter voor een andere keer, want we wilden ook nog graag even naar een andere locatie toe. Wat ik erg gaaf vond was de oude weegschaal in het gebouw. Deze kon op verschillende schalen ingesteld worden om een preciezer resultaat te krijgen. En koekiemonster, die hebben we ook nog gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.