Philips fabriek D.

by Geert

Deze fabriek van Philips staat alweer jaren leeg. Na een tijdje krakers te hebben gehuisvest stond het een aantal maanden leeg. We hebben geprobeerd foto’s te maken maar er was nog actieve beveiliging. De eerste keer echt gepakt. 6 man politie, beveiliging, beheerder, de hele zooi stond er. Een aantal mooie foto’s mee naar huis kunnen nemen, dus het was die € 70,- meer dan waard. En het gezicht van die agenten, toen ze er achter kwamen dat we ook echt alleen maar foto’s aan het maken waren.

Hasard Cheratte re-visit

by Geert

Deze verlaten mijn in België is al in 1977 gesloten. Er zit voor nog ongeveer 50 jaar kolen in de grond, maar dit word er zeer waarschijnlijk niet meer uitgehaald. De mijnschachten zijn helaas hermetisch afgesloten. Het is mooi te fantaseren hoe jaren geleden alle mijnwerkers in het gebouw rondliepen. Hieronder kun je de foto’s zien van mijn tweede bezoek aan deze mijn.

Chateau Miranda re-visit

by Geert

Château Miranda is een kasteel in de Ardennen. Het kasteel is gebouwd in 1866 en ontworpen door de Engelse architect Milner. Het kasteel heeft verschillende taken gehad en staat ook wel bekend als Château de Noisy of Home de Noisy wat de naam was toen het als weeshuis diende.

Hieronder staan de foto’s van het tweede bezoek.