12th feb2012

Tellerkabel

by Geert

Vandaag een uur of wat bezig geweest met de tellerkabel. Ik had de oude er al uit, en dacht dat het niet zo veel werk meer zou zijn. Niets was minder waar. Omdat we niet wisten waar we moesten zijn het wiel er maar afgehaald. Omdat dat niet lukte een langere sleutel opgehaald en de moeren losgedraaid. Wiel eraf. Kregen we het volgende niet los omdat het wiel van de grond af was, dus wiel er weer op. Na een tijd zo wat gerommeld te hebben zat alles erin. Het enige nadeel was dat de km teller kabel na 20 meter ofzo weer brak. Hij heeft wel gewerkt, maar nu dus weer opnieuw beginnen.
Leuk spul.. Die oldtimers..

One Response to “Tellerkabel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.