21st feb2012

Carnavalsdinsdag

by Geert

Carnavalsdinsdag is bij mij altijd een beetje een rare dag. Op een of andere manier had ik dit jaar al niet zoveel zin in carnaval en daarom heb ik de dinsdag eens gekozen om wat aan de Volvo te hobby-en.  Allereerst de auto eens even gewassen. Hij was niet heel vies, en dan valt het schoonmaken wat mee. Ik probeer het bij deze auto echt bij te houden, want mijn andere auto is een puinbak.
De deuropener aan de linkerkant deed het niet echt heel goed. Hij schoot over het radje heen waarmee de deur eigenlijk geopend moet worden. Ik heb het hele zaakje dus losgehaald. Deurpaneel eraf en alles gesmeerd met siliconen spray. Hendel er weer op maar mocht niet baten. Nadere inspectie gaf aan dat de hendel stuk is. Deze hendel moet ik dus gewoon vervangen. Mocht je er nog een hebben, dan kun je [hier] een berichtje sturen. De deur heb ik maar weer in elkaar gebouwd. Ik weet nu in ieder geval wel hoe het er uitziet van binnen.
Verder heb ik het reservewiel schoongemaakt en op de juiste plek opgeborgen. Voorin de auto dus. Het wiel lag achterin te liggen, maar daar hoort het natuurlijk niet.
Omdat ik toch bezig was in de achterbak meteen maar begonnen met poetsen. Het roestgat rechtsachter kwam nu mooi van pas, ik kon het zand via hier mooi naar buiten vegen. Vervolgens de 2 vierkante metalen klepjes welke een beetje aan het roesten waren los geboord en de roest verwijderd. Vervolgens alles in een wit verfje gezet. Ik had deze lak nog staan en kon hem hier mooi voor gebruiken. Vervolgens alles opgeruimd wat ik gebruikt had en nog snel even wat foto’s gemaakt. Helaas ben ik niet tevreden met die foto’s. Ik moet echt een keer ergens op een toffe plek een paar plaatjes van het ding maken.

[slickr flickr tag=’achterbak’]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.