10th jun2012

ECVB afscheidstour en Wintercircus

by Geert

Vandaag zijn Martijn en ik samen met Sander foto’s gaan maken in ECVB. Vantevoren zijn we nog even langs Doel gereden om even een rondje te lopen, hoi te zeggen tegen wat mensen die daar een meeting geplanned hadden en een foto te maken van een oude Renault. Helaas was de auto al weg, maar het hoi zeggen is gelukt.
We zijn hierna naar ECVB gereden. Een beetje een afscheidsbezoek, want het slopen is al begonnen. Toen we naar het hek liepen om er overheen te gaan klimmen zagen we al wat mensen staan. Eerst op een afstandje gekeken of ze een camera hadden. We waren zeker dus erheen gelopen. Toen we aan kwamen bleek het Luuk te zijn met nog wat mensen voor een productshoot. We zijn naar binnen gegaan en begonnen met fotograferen. Zelfs nog een hal ontdekt waarvan ik nog geen foto’s heb gezien. Dat was ook wel erg tof. Toen we foto’s aan het maken waren van de personeelskluisjes liep Sander even naar buiten en zag een agent staan. Hij kwam vlug weer naar binnen maar daar zaten we dan. Ik heb Luuk een berichtje gestuurd dat we politie gezien hadden. Zijn reactie was simpel: “we zijn al gepakt”. We hebben maar een paar minuten zitten wachten en toen zijn we weer gegaan. Het ging een stukje goed, maar uiteindelijk stonden ze er hoor. De ongestelde politievrouwen, en een aantal politiemannen. Nadat ze wat nutteloos gedreigd hadden over het in beslag nemen van onze gear mochten we gaan. We gaven iedereen een handje en vertrokken. Richting onze auto moesten we ons nog melden bij andere agenten. Deze waren een stuk relaxter. Net voordat we wilden gaan zei de agent: “we zien vandaag veel Nederlanders, en we stellen ze allemaal dezelfde vraag; Wat hebben jullie gedaan op het EK?”. Nou maakt dat niet heel veel uit want we zijn 3 kerels die niets om voetbal geven, maar het was wel grappig dat ie het zo vroeg. Als laatste tip gaven ze nog even aan dat het kleine poortje in het grote hek open is. Dit is veel makkelijker dan door de bosjes en vervolgens door een hek heen stappen. We zijn vervolgens doorgereden naar Wintercircus. Hier kwamen we zonder al te veel moeite binnen, al dacht ik in eerste instantie dat ik niet zou passen. Eenmaal binnen viel het een beetje tegen. Het is een mooie grote, vooral erg lege locatie. Toen we daar klaar waren was het echt wel tijd voor mijn ontbijt. We zijn naar de mc Donalds gegaan en hebben wat gegeten. Daarna zijn we weer naar huis gereden. Het was een mooie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.