15th feb2012

RTFM.!

by Geert

Vandaag na 3 uur werk eindelijk mijn voorlampjes vervangen. Ik had niet gekeken hoe het los moest dus maar gewoon begonnen. De sierkap eraf was makkelijk, maar dan. Alle schroeven die ik zag zitten losgehaald, eentje uit moeten boren omdat hij veel te vast geroest was, de hele afstelling vernaait omdat ik dacht dat dat misschien wel eens kon zijn waar ik hem los moest halen. Vervolgens het glas van de spiegel getrokken, per ongeluk weliswaar, maar toch los. Uiteindelijk de bak waar de lamp in hangt los gekregen en eruit gehaald. Toen ik de rest los moest halen kwam ik er achter dat ik de lamp eigenlijk gewoon los had kunnen trekken. De andere kant was dan ook zo gepiept. Meteen maar even het glas weer vast gekit en alles weer gemonteerd. Eindelijk, het werkt.!
De tijd die ik bezig ben geweest is een uur of 3. Als ik alles had geweten was het waarschijnlijk binnen 15 minuten klaar geweest. Read The F*cking Manual.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.