01st mei2012

St. Anna Revisit

by Geert

Vandaag ben ik voor de zoveelste keer naar St. Anna geweest. Ik dacht dat ik het saai zou vinden, maar op zich was het best nog wel leuk. Vooral gezellig omdat ik met een paar mensen geweest was. Erg gezellige dag gehad. Wat ik erg leuk vond was het kijken naar de anderen. De manier van foto’s maken en de manier van exploren. Erg tof om te zien hoe anderen een heel andere kijk hebben op een locatie waar ik al zo ongeveer alles gezien heb. Ook heb ik nog een aantal mooie foto’s kunnen maken. Deze staan hieronder. Wisten jullie trouwens dat de klok nog steeds werkt?

 

Een of meerdere foto’s van deze set bied ik te koop aan.
Koop mijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.